null

OPEL ORIGINALTILLBEHÖR FÖR VÅR OCH SOMMAR.

Det är dags att komma ut i solskenet och njuta av allt naturen har att erbjuda. Ska du ut på landet eller till stranden? Sporta eller koppla av? Vi har massor av praktiska tillbehör som gör varje utflykt lyckad. Kolla in våra tips nedan eller utforska hela Opels tillbehörskatalog på webben. Vi hjälper dig gärna att välja rätt.
null

Taklasthållare

Opels snygga och säkra lasthållare är det perfekta tillbehöret oavsett vad du behöver ta med dig på sommarens äventyr. Börja din utflykt med en hållare som är enkel att montera, lätt att lasta och säker på vägen. Aerodynamisk design i aluminium för smidig montering av alla lastsystemstillbehör.
null

Thule takbox

Ont om plats i bilen? Välj bland en stort utbud av takboxar i olika storlekar och utföranden från vår samarbetspartner Thule, som är marknadsledande när det gäller lasthållarsystem. Takboxen monteras enkelt på taklasthållaren.
null

Thule lasthållarsystem

Transportera kajaken för att tillbringa helgen på sjön eller lasta extra saker på flexhållaren så att du aldrig behöver lämna något hemma. Lasthållarsystemen från Thule fyller en praktisk funktion vart färden än bär.
null

Dragkrok och dragkroksmonterad cykelhållare

Med de här tillbehören blir både långa och korta färder smidigare. Fäst ett släp eller en extra last med dragkroken. Ta med cyklar säkert med den dragkroksmonterade cykelhållaren. Med de olika Opelprodukterna behöver du aldrig känna dig begränsad.
null

Lastskydd

Håll ordning och reda och skydda ditt lastutrymme från repor, smuts och väta med ett stort utbud av skräddarsydda lösningar för lastutrymmet. Med de här tillbehören hålls humöret på topp trots vårens regnskurar och sommarens damm. En måttanpassad bagagerumsmatta håller bagageutrymmet rent och prydligt.
null

Kartuppdateringar för Navteq

Våga välja nya vägar - vidga vyerna med navigeringssystemet och de senaste regionala vägkartorna på CD/DVD. Med den senaste uppdateringen för hela Europa kan du alltid välja den bästa färdvägen.
null

Multimediaanslutning

Det är dags att göra körningen rolig! Sjung med i dina favoritlåtar med Opels multimediatillbehör eller håll kontakten med omvärlden genom våra handsfreesatser med Bluetooth.
null

Stylingprodukter

Snön och isen har smält ? det är dags att ge sig ut i vårgrönskan! Styla din Opel med nya former och ny design, tillsätt lite färg och stick ut från mängden. Vita racing stripes tillför Corsa det där lilla extra.
null

Lättmetallfälgar

En ny årstid innebär en ny chans att visa upp din Opel. Lättmetallfälgar i olika design och storlekar drar alltid blickarna till sig. Lämna vinterslasket bakom dig och gör ett intryck ? varför inte med vita fälgar?

Kontakta oss

Hanson Motor i Mora AB
Solgärdsvägen 4 (Box 420)
792 27 Mora

Telefon: 0250 - 150 40
Fax: 0250 - 150 52
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.