null

FINANSIERING & FÖRSÄKRING.

OpelKortet MasterCard - bonus på varje krona

OpelKortet ger dig ett billigare bilägande. Genom kopplingen till MasterCard gäller det på miljontals inköpsställen världen över och varenda inköp ger bonus (exkl. kontantuttag och valutaköp). Bonusen gäller sedan som rabatt vid inköp hos oss, t.ex. vid service eller köp av tillbehör. På så sätt ger dig dina vanliga inköp i förlängningen ett billigare bilägande. OpelKortet kostar dig endast 150 kronor per år.

Vidare kan du använda OpelKortet för att dela upp betalningen på fyra månader, räntefritt, när du handlar i Opelbutiken. Säg bara till vid köptillfället att du vill ha köpet räntefritt. I annat fall har du upp till 60 dagars räntefri kredit om du använder kortet som betalkort. Du väljer själv om du vill betala allt eller om du vill dela upp betalningen (ränta och aviavgift tillkommer). Valet gör du i samband med inbetalningen, enklare kan det inte bli.

Med OpelKortet MasterCard är det dessutom tryggare att handla på internet. Lösenord e-handel (MasterCard Secure Code) är en kostnadsfri tjänst som begränsar risken för kortbedrägeri. Du lägger enkelt till ett valfritt lösenord som du använder varje gång du betalar via internet med OpelKortet MasterCard. Ungefär som en PIN-kod på nätet som visar att du är du.

Med OpelKortet kan du även betala din premie hos Opel Försäkring. Du får då 200 kronor i bonus som välkomstpresent och dessutom 5 % bonus på premiebeloppet. Nu kan du också betala din förlängning av Opel Assisstance med OpelKortet och får då 5% bonus på beloppet. Ansök om OpelKortet redan nu.

Opel Försäkring - Prisvärt, Personligt & Proffsigt

Opel Försäkring är ett samarbete mellan Opel Sverige AB och If, Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en unik bilförsäkring med 100 procent fokus på dig som kör Opel.

Vi garanterar att din bil repareras med Opel Originaldelar, på Opels egna verkstäder. Du får snabb och smidig skadereglering och får alltid prata med någon som verkligen kan Opel. Även när det kommer till självrisker och ersättningsnivåer skiljer vi oss från andra försäkringsbolag.

Allt detta för att du ska få maximal trygghet och service, när du som bäst behöver det!

Några av fördelarna med Opel Försäkring:
  • Skadejour 0-24 alla dagar
  • Helt ny bil eller 20% över marknadsvärdet vid totalskada
  • Ingen maxgräns vid ersättning av däck och fälgar
  • Ingen maxgräns vid ersättning av stereo, dvd m.m.
  • Garanterad reparation med Opel Originaldelar
  • 15% rabatt på hem- och villaförsäkring hos If
  • Upp till 32% i merkundsrabatt hos If

Kontakta oss

Hanson Motor i Mora AB
Solgärdsvägen 4 (Box 420)
792 27 Mora

Telefon: 0250 - 150 40
Fax: 0250 - 150 52
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.