null

KONTROLLER.

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.

Vår- och höstkontroller

Olika årstider ställer olika krav på din bil. På vintern är det kyla, is, modd och salt som sliter extra hårt på allt från bromsar till vindrutetorkare. Inför sommaren med långa bilturer är det tryggt att veta att allt från bromsoljor till luftfilter fungerar optimalt. Den här kontrollen är just mer av en kontroll som hjälper dig att förebygga och upptäcka fel innan de uppstår. Tryggt, samtidigt som det spar dig tid och pengar.

 

Allt det här kontrolleras:

  • Utvändig belysning
  • Spolarvätska, glykol och bromsvätska
  • Övrig funktion/ljud motor, el m m
  • Bromsskivor och bromsbelägg
  • Stenskott/sprickor vindruta
  • Vindrutetorkare


Dessutom ingår ett miljötest där vi kontrollerar däcktryck, avgasvärden, oljenivå och kvalitet. Det finns en hel del saker som kan minska din bränsle förbrukning. Vi berättar gärna mer i samband med kontrollen.

 

Välkommen att boka tid!

Frisk luft i bilen

Vi älskar sommaren. Men när det börjar bli för varmt är det skönt att dra på luftkonditioneringen. Den håller temperaturen på en behaglig nivå och huvudet kallt, och är ett måste på längre resor.


Om du tycker om att ha det svalt i bilen bör du underhålla luftkonditioneringen regelbundet. Följderna av ett dåligt underhållet luftkonditioneringssystem är allt från dålig lukt till att hela klimatanläggningen går sönder.
null


  • Du slipper dålig lukt.
  • Luften blir sval, ren och torr.
  • Bilens prestanda optimeras och bränsleförbrukningen minskar.
  • Den avfuktade luften håller vindrutan imfri.
Med en Opel Original luftkonditioneringskontroll blir du av med bakterier, pollen och partiklar. Bäst av allt - du och dina passagerare slipper störas av allergiframkallande pollen och kan njuta av sommarsolen från en sval bil.

Inför Besiktningen

Du kan boka tid för en förbesiktning hos oss. Vi går igenom din bil enligt samtliga punkter som kontrolleras vid en ordinarie besiktning. Är det något som behöver åtgärdas, en trasig lampa, bromsar eller utsläppsnivå får du hjälp direkt. Självklart kontaktar vi dig med en prisuppgift först. Genom att kontrollera bilen före slipper du onödiga återbesök och överraskningar.

Kontakta oss

Hanson Motor i Mora AB
Solgärdsvägen 4 (Box 420)
792 27 Mora

Telefon: 0250 - 150 40
Fax: 0250 - 150 52
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.