null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad

Hanson Motor är auktoriserad Opel-verkstad. Rätt underhåll och regelbunden service ger dig en trygg och säker bil. Våra kunniga Opeltekniker har den senaste tekniska informationen, verktygen och diagnosprogrammen som gör att de kan din Opel in i minsta detalj.
null

OpelKortet & Opel Försäkring

Opel Försäkring är utvecklat och skräddarsytt för att vara en unik bilförsäkring med 100 procent fokus på Dig som kör Opel. OpelKortet ger Dig ett billigare bilägande genom att Du vid alla köp får en bonus som Du sedan kan använda hos oss.
null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Motorolja

Opel har utvecklat en ny olja för att uppfylla de nya kraven. dexos2 är den nya miljövänliga högprestandaoljan från Opel. Den är speciellt framtagen för de nyaste Opelmodellerna och är även det bästa valet för alla tidigare modeller, både bensin- och dieseldrivna.

null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.