null

OPEL FINANS.

Opel Finans erbjuder olika finansieringsalternativ för din nya eller begagnade Opel, anpassat efter dina behov. Hos oss kan du som privatperson välja mellan billån eller privatleasing samt företagsleasing om du representerar ett företag. Vi har ett nära samarbete med Opel Sverige och Opels återförsäljare, vilket gör att du tryggt och enkelt både kan köpa och finansiera din Opel under ett tak.

Så funkar det
  • Prata med oss och få kreditbesked på plats.
  • Vi hjälper dig med allt det praktiska kring finansieringen.
  • Gäller det billån, väljer du själv om du vill extraamortera, förkorta eller förlänga lånetiden, utan extra kostnad. På så sätt kan du få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid.

Om Opel Finans
Opel Finans är en nära finanspartner till Opel-återförsäljare i hela landet. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt. Bakom Opel Finans står Santander Consumer Bank, som är en del i Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är även en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa.
null

Opel Privatleasing

Med Opel privatleasing hyr du din bil istället för att köpa en ny. Det är en enkel, trygg och bekväm paketlösning för ditt bilägande.
null

Opel Företagsleasing

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att köra bil i tjänsten. Du binder inget rörelsekapital och kan göra avdrag för halva momsen på leasinghyrorna.
null

Opel Billån

Det ska vara enkelt, förmånligt och tryggt att finansiera sin Opel. Vi hjälper dig med allt det praktiska och ser till att du får en finansiering som passar dig.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.