null

NYA OPEL ZAFIRA.

Sju skäl att köpa Opel Zafira: - Det är en fullfjädrad sjusitsig bil, men med körglädje som en mindre bil - Mångsidiga stols- och förvaringsmöjligheter - Den snygga exteriören och premiuminteriören - Sofistikerade hjälpsystem för föraren - Ledande LED-kurvbelysning med AFL-teknik - Effektiva motorer och växellådor med tysk ingenjörskonst - Avancerade uppkopplingsmöjligheter, inklusive Opel OnStar
null

ELEGANT DESIGN.

Den eleganta designen som utmärker nya sjusitsiga Zafira, med en helt ny grill och dubbla vingformade LED-varselljus, gör visuell rättvisa åt den banbrytande tyska tekniken.
null

ETT OFÖRGLÖMLIGT FÖRSTA INTRYCK.

Den uppdaterade interiören är ljus, rymlig och inbjudande. Omsorg om detaljerna och enastående hantverk får de nya premiummaterialen, snygga konturerna och stolarna att sticka ut.
null

VIDSTRÄCKTA VYER.

Njut av extra sikt med en panoramavindruta och extra med vare ett värmebeständigt panoramasoltak som sträcker sig över både framstolarna och in i baksätet.* *Tillval för Enjoy.
null

VARDE LJUS.

De valbara främre och bakre LED-strålkastarna i nya Zafira är inte bara snygga, utan ger även bättre sikt nattetid.* *Tillval. Standard för Business.
null

OPC-STYLING.

För ett sportigare och djärvare utseende väljer du motorsportinspirerade OPC Line Sport Pack.* *Tillval.
null

STOLSLÖSNINGAR FÖR ALLA SITUATIONER.

Med det trendsättande FLEX 7® PLUS-stolkonceptet kan du flytta om sätena så att de passar olika kombinationer av personer, bagage och laster.
null

VIP-BAKSÄTE.

Ge passagerarna på andra stolsraden en riktig VIP-resa genom att omvandla de tre sätena till två, med extra plats för ben och armbågar, samt ett vadderat dubbelt armstöd i mitten.
null

ENKEL CYKELTRANSPORT.

Behåll utrymme och slipp smuts med FlexFix* för att upp till två fullstora cyklar. När du inter använder FlexFix kan du fälla in hållaren i den bakre stötfångaren. Väljer du till en valbar hållare kan du transportera ytterligare två cyklar. *Tillval.
null

ORGANISERA OCH OPTIMERA.

Mittkonsolen FlexRail®* förvandlar utrymmet mellan framstolarna till ett anpassningsbart förvaringssystem. *Tillval för Enjoy, standard för Business.
null

REJÄLT MED UTRYMME.

Zafira erbjuder generösa 1.860 liter bagageutrymme med fällda baksäten och upp till 34 förvaringsmöjligheter. Med 7 säten har du ändå upp till 152 liter kvar för ditt bagage.
null

YOUR PERSONAL CONNECTIVITY AND SERVICE ASSISTANT.

Opel OnStar ger en oslagbar känsla av trygghet, dygnet runt alla veckans dagar. Du kommer åt våra unika tjänster med en knapptryckning, praktiskt taget var som helst i Europa.
null

OSLAGBAR ÅTKOMST TILL KARTOR OCH UNDERHÅLLNING.

Om navigation är ett önskemål, välj då valbara Navi 950 IntelliLink med 7" touchscreen med satellitnavigering och möjlighet att koppla ihop med enheter via Bluetooth eller USB.
null

EN KVICKTÄNKT ALLKONSTNÄR.

Kompatibelt med Apple CarPlay? och Android Auto?*, R 4.0 IntelliLink kan spegla** smartphonefunktioner så som kartor och utvalda appar t.ex. Spotify på skärmen. *Lanseras under 2016. **Endast med IntelliLink R 4.0.
null

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER FÖR PASSAGERARNA.

USB-anslutning ger möjlighet till underhållning för alla på långfärder. Håll kontakten och få aldrig slut på batterikraft igen.
null

INGEN MER RYGGVÄRK.

Ergonomiskt certifierade stolar* med ett utskjutbart stöd för låren och ett justerbart ländryggsområde hjälper dig att koppla av på de längsta av långfärder. *Standard för Business
null

LOUNGESTÄMNING.

Dämpad belysning i dörrfickorna och läslampor både fram och bak ger interiören en ombonad känsla.* *Finns endast som standard för Business
null

LYSANDE HELT ENKELT.

LED-strålkastare med AFL-teknik* ger enastående sikt och högre säkerhet nattetid. *Tillval.
null

SÄKERHETEN I FOKUS.

Opel Eye - det toppmoderna förarhjälpsystemet som kontinuerligt övervakar trafiken, din körning och vägskyltar, så att du alltid kan känna dig trygg och alert.* *Tillval.
null

AFA (AUTONOMOUS FOLLOW ASSIST).

Den anpassningsbara farthållaren håller automatiskt avståndet till fordonet framför så att du kan undvika stötfångarkollisioner.* *Tillval.
null

ETT EXTRA ÖGA.

Döda-vinkeln-varningen* skyddar mot riskabla filbyten. Om ett fordon hamnar i döda vinkeln visas en varningsikon i sidospegeln. *Ingår i Opel Eye Plus.
null

PARKERA SMIDIGT.

Få bättre sikt över området bakom bilen och backa säkrare med backkameran och den stora IntelliLink-displayen.* *Tillval.
null

KRAFTVERKTYG.

En rad olika superekonomiska motorer och växellådor med tysk ingenjörskonst som ger liv åt vardagskörningen samtidigt som bränslekostnaderna hålls nere.
null

VÄXLA UPP!

Oavsett om du föredrar automatisk eller manuell växling, så har Zafira silkeslena växellådor som är lika reaktionssnabba som tillförlitliga.
null

VÄXLA TILL SPORT.

Med en knapptryckning låter FlexRide*-tekniken dig ändra nya Zafiras köregenskaper efter behag. *Tillval.
null

KOPPLA PÅ.

Vid några tillfällen händer det att även de största bagagen blir fulla. Då är det dragkrok kommer väl till användning. Fungerar för upp till 1.650 kg.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.