null
null

KOM IN OCH SLAPPNA AV.

Astra är skräddarsydd för att göra ditt liv enkelt. Premiuminteriören skapar en ny kategori i klassen.
null

KÄNSLOLADDADE FORMER.

Skarpa linjer, atletiska former och det anslående "flygande" taket - nya Astras design fångar verkligen dess dynamiska potential.
null

DISTINKTA LED-STRÅLKASTARE.

Opels unikt vingformade LED-bakljus* och halvljus för körning dagtid tillför stil och sikt. *Standard för Dynamic
null

EXTRA SMIDIG LASTNING.

Tack vare den låga lasttröskeln är det hur smidigt som helst att lasta Astra. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i hela bilen.
null

DISTINKTA FÄLGAR.

Bilens konturer fångar blicken, fälgarna sköter snacket. Lättmetallfälgarna på 16, 17 och 18 tum skänker Astra ett kraftfullt uttryck.
null

SOL OCH FRISK LUFT.

Släpp in frisk luft med en knapptryckning. Det stora elmanövrerade soltaket* med glasruta och en inbyggd vindavvisare håller draget borta samtidigt som solskyddet håller värmen ute. *Tillval
null

SPORTIG OCH DYNAMISK DESIGN.

OPC Line Sport paket för både interiör och exteriör ger Astra en dynamisk premiumlook som kombinerar högkvalitativa material med en sportig design på både in och utsidan.
null

INTELLILUX LED® MATRIX-STRÅLKASTARE.

Med IntelliLux LED®-Matrix-strålkastarna*, en nyhet i klassen, kan du köra med helljuset påslaget utan att andra förare riskerar att bländas. Lysande, helt enkelt! *Standard för Dynamic
null

HJÄLPSYSTEM FÖR FÖRAREN.

Opel Eye* har smarta funktioner i form av: - Igenkänning av trafikskyltar - Indikering av framförvarande fordon - Frontalkrocksvarning med automatisk nödbroms i upp till 60 km/h - Aktiv varning vid körfältsavfart *Standard från Enjoy
null

NYCKELLÖS OPEN & START.

Med nyckellös Start & Stop system* krävs det endast ett fingertryck för att låsa upp alla dörrar eller starta motorn. *Tillval
null

LÄTTPARKERAD.

Parkera som ett proffs: parkering med centimeterprecision med avancerad parkeringshjälp* handsfree och backkamera**. Låt nya Astra göra jobbet. *Tillval **Tillval
null

AUTOMATISK FARTHÅLLARE.

Automatisk farthållare* med anpassningsbar hastighet bjuder in till avslappnad körning. *Tillval
null

SKONSAM MOT RYGGEN.

Ergonomiska AGR-stolar i framsätet med flera inställningsmöjligheter och den läderklädda Wellness AGR-förarstolen* med massage och ventilation ökar välbefinnandet. *Tillval, inklusive PVC-inlägg
null

STOLSVÄRME OCH RATTVÄRME.

Stolsvärme i fram- och baksätet* samt rattvärme gör att du snabbt får upp värmen kalla morgnar. *Tillval
null

ELEKTRISK PARKERINGSBROMS.

Med elektroniskt manövrerad parkeringsbroms* får du en rymlig mittkonsol och ett lyxigt armstöd ökar bekvämligheten. *Tillval
null

EN NY GENERATION FARTFYLLDA MOTORER.

Sportiga, mjuka och responsiva. Välj i våra breda utbud av motorer: diesel upp till 118 kW (160hk) eller bensin upp till 147 kW (200hk). Valet är ditt.
null

LÄGG I EN HÖGRE VÄXEL.

Astras växellådor kommer att ta dig med storm. Välj mellan fem- eller sexväxlade manuella eller automatiska växellådor eller femväxlade Easytronic 3.0®.
null

VÄLJ KÖRSTIL.

Sport-knappen* ger vassare styrning och kraftigare gaspådrag. *Standard för Dynamic
null

SPARA BRÄNSLE MED ECOTEC®.

ECOTEC®-teknologin reducerar bränsleförbrukningen och utsläppen . ECOTEC® körhjälpmedlet hjälper dig att köra med optimal effektivitet.
null

FJÄDRING MED WATTLÄNK.

Astras fjädring med wattlänk ger smidig, säker manövrering för en svårslagen körupplevelse.
null

ONSTAR: DIN PERSONLIGA MEDHJÄLPARE.

Opel OnStar är en premiumtjänst som ger dig en oslagbar känsla av trygghet, dygnet runt, alla veckans dagar, året runt. Du kommer åt våra unika tjänster med en knapptryckning, praktiskt taget var som helst i Europa.
null

ALLTID PÅ RÄTT VÄG.

Hitta ditt resmål och få vägledning med den inbyggda Navi 900 IntelliLink* som ger dig helt nya funktioner för anslutning. *Tillval
null

KLASSLEDANDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER MED INTELLILINK.

Anslut smidigt och tala fritt med det allsidiga multimediasystemet Intellilink R 4.0, som är kompatibelt med Android Auto från Google eller Apple CarPlay.
null

SMART HELT ENKELT.

R300 BT är betydligt mer än en radio. Bluetooth® för handsfreesamtal och musikstreaming. En USB-port, ansluter dig till den digitala världen.
null

BAKSÄTE DELUXE.

Passagerarna i baksätet har två USB-portar*, så att de slipper konkurrera om en! *Tillval
null

ASTRA ESSENTIA.

Astra-spänning, överraskande hög utrustningsnivå och omfattande säkerhet. Essentia har mer än bara grunderna.
null

ASTRA ENJOY.

Utrustad för att leva upp till sitt namn - Enjoy tillför färg, komfort och anpassningsmöjligheter som maximerar Astra-upplevelsen.
null

ASTRA DYNAMIC.

Smidig och dynamisk - Dynamic har allt som krävs för sportig körning.
null

ASTRA BUSINESS.

Färdas i första klass - Business bygger vidare på sportiga Dynamic. Topputrustad för att imponera på såväl förare som passagerare.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.