null
null
null

STIL KOMMER INIFRÅN.

Den premiumutformade interiören i Mokka X erbjuder en elegant känsla och innovativa lösningar i toppklass. Högre markfrigång ger dig bättre sikt över andra bilar.
null

PREMIUM IN I MINSTA DETALJ.

MOKKA X inför premiumdesign i kategorin med gatusmarta SUV:ar. De djärva, muskulösa linjerna drar åt sig blickar medan den högre markfrigången och stora lättmetallfälgarna vittnar om dess förmåga ute i terrängen.
null

SKRÄDDARSYDD FÖR DIG.

Nya MOKKA X har enastående nya kombinationer av klädslar och dekor. Omsorgen om detaljer förstärker premiumkänslan i bilen.
null

KAXIGA FÄLGAR.

Oavsett vilka fälgar du väljer för din MOKKA X så kommer du att göra ett oförglömligt intryck. Välj mellan olika lättmetallfälgar på 17, 18 och 19 tum.
null

SLÄPP IN LJUSET.

Släpp in ljus och lite frisk luft. Den valbara solluckan ger en extra känsla av rymd i bilen. Vindskyddet förhindrar drag och oljud.
null

BLACK IS BEAUTIFUL.

Stick ut ur mängden med Black Roof Edition för Mokka X: - 18" svarta lättmetallfälgar - Mörktonade rutor - Fälgar, tak och sidospeglar i djärvt, högglans svart
null

EXTRA KRAFTFULL.

Addera extra kraft och utstrålning med Opel Performance Center (OPC) Line Sport Pack*. Sidokjolar och hasplåtar. *Lanseras senare
null

LED-KURVBELYSNING. LYSER UPP TILLVARON.

LED-kurvbelysningen har 30 % starkare ljussken än halogen och anpassas automatiskt efter upp till nio körsituationer för optimal sikt och säkerhet.
null

SENSORER SOM ALLTID VAKAR.

Opel Eye använder kamerabaserade innovationer som frontalkrocksvarning och varning vid körfältsavfart för att hjälpa dig undvika kollisioner och maximera säkerheten.
null

RLAD (REFLECTIVE LED ALERT DISPLAY).

Med RLAD (Reflective LED Alert Display) visas en varningslampa i synfältet om du närmar dig andra fordon för snabbt bakifrån.
null

ÖGON I NACKEN.

Backkameran hjälper dig att backa utan att behöva vara orolig för att missa hinder bakom bilen. Inte minst parkeringsmanövrar blir mycket bekvämare och säkrare.
null

REN MAGI.

Med nyckellös Start & Stop-system krävs det endast ett fingertryck för att låsa upp alla dörrar eller starta motorn.
null

DIN PERSONLIGA ANSLUTNINGS- OCH SERVICEASSISTENT.

Opel OnStar ger en oslagbar känsla av trygghet, dygnet runt alla veckans dagar. Du kommer åt våra unika tjänster med en knapptryckning, praktiskt taget var som helst i Europa.
null

INTELLILINK. NÄTVERKANDE SOM FUNGERAR.

Det moderna toppsystemet R4.0 IntellliLink är helt kompatibelt med Apple CarPlay och Android Auto från Google, vilket ger dig enkel tillgång till din smartphones funktioner på din Opels stora touchdisplay.
null

FÖRSTKLASSIG SATELLITNAVIGERING.

Navi 900 IntellliLink är kompatibelt med Apple CarPlay och Android Auto, för att ge dig tillgång till vissa av din smartphones funktioner på den centrerade 8" touchskärmen.
null

FYRHJULSDRIFT = MER KUL PER HJUL.

MOKKA X tappar aldrig greppet. Under krävande förhållanden ger den valbara flexibla fyrhjulsdriften extra grepp, stabilitet och kontroll.
null

SAKTA I BACKARNA.

Oavsett om du kör i branta backar, på branta gator eller ska parkera i en backe, så ser starthjälpen i uppförsbacke och hastighetsregleringen i nedförsbacke till att du inte börjar rulla åt fel håll.
null

EFFEKTIVITET SOM GÖR SKILLNAD.

Kraftfullhet gör sig bäst tillsammans med kontroll. Därför har Opel tagit fram en flexibel fyrhjulsdrift och nya, bränslesnåla motorer för nya MOKKA X.
null

SMIDIGA VÄXLINGAR.

Den bekväma sexväxlade automatlådan eller en manuell växellåda med fem eller sex växlar? Du väljer vilken MOKKA X-växellåda som passar dig bäst.
null

HÖJDEN AV KOMFORT.

Ergonomiskt certifierad tillfredsställelse: Njut av en hög körställning och koppla av i ett lyxigt säte med justerbart stöd för låren och ett ländryggsområde som kan justeras elektriskt för perfekt passform.
null

ETT VARMT VÄLKOMNANDE.

Stolsvärme fram med tre lägen och uppvärmd läderklädd ratt är minst sagt uppskattade funktioner vintertid.
null

FULL MED GODSAKER.

Baksätet, som är delbart 60/40, kan fällas ned för att utöka bagageutrymmet till totalt upp till 1.372 liter*. *Utrustat med däckreparations kit, utan FlexFix® cykelhållare.
null

INBYGGD FLEXFIX®-CYKELHÅLLARE.

Välj till den helt integrerade cykelhållaren FlexFix® om du vill kunna transportera cyklar baktill och fortfarande ha gott om plats i bagageutrymmet.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.