null
null
null

ÄKTA OFFROAD-ATTITYD.

Arbeta smart, spela högt och låt Insignia Country Tourer med sina offroad-detaljer omvandla tuffa förhållanden till njutning. Om du vill ut på vägen kommer den matcha ditt tankesätt.
null

ÄLSKAR TUFFA FÖRHÅLLANDEN.

Detaljerna omvandlar tuffa förhållanden till din njutning. Silverfärgade hasplåtar och beklädnad skyddar underredet och gör Country Tourers utseende brett och kraftfullt.
null

FÖRARPLATS DELUXE.

Med IntelliLink, Wi-Fi hotspot*, två-zons klimatanläggning och elektroniskt styrda framsäten med ventilation.**
null

BYGGD FÖR ATT GÖRA DET ENKLARE.

Generösa utrymmen och mångsidiga lösningar gör Country Tourer till en sann multitasker. Den rymmer enkelt all typ av last med sitt lastutrymme på 560-1665 liter.
null

FÄLGARNA SÄGER ALLT.

De dynamiska 18", 10-dubbelekrade lättmetallfälgarna visar din personlighet och karaktär. Välj mellan eleganta bright silver och kaxiga bi-color Technical Grey.
null

SOL OCH FRISK LUFT.

Kom närmare naturen och låt mer av naturen komma in. Njut av sikt och ljus genom det eleganta, öppningsbara panoramasoltaket.* * Tillval. Inkl. solskyddsgardin och vindavvisare.
null

HANDSFREE-TEKNOLOGI.

Den här smarta handsfreefunktionen* öppnar och stänger automatiskt bakluckan genom att du sveper med foton under den bakre stötfångaren.
null

AVANCERADE INTELLILUX LED® MATRIX-STRÅLKASTARE.

Med IntelliLux LED®-Matrix-strålkastarna* kan du köra med helljuset påslaget utan att andra förare riskerar att bländas. Med räckvidd på upp till 400 m ser IntelliLux till att du får optimal sikt.
null

HÅLLER SÄKERT AVSTÅND.

Adaptiv farthållare hjälper till att förhindra stötfångarkollisioner - och gör det lättare att koppla av - genom att bromsa och gasa så att ett inställt avstånd hålls till fordonet framför.
null

HJÄLPSYSTEM PÅ EN NY NIVÅ.

Head-up-displayen* visar viktiga data på vindrutan så att du kan hålla ögonen på vägen, till exempel hastighet, färdbeskrivningar från satellitnavigeringen eller varningar för faror. * Tillval.
null

BACKVARNARE FÖR KORSANDE TRAFIK.

Backvarnaren för korsande trafik* varnar när fordon backar ut från en parkeringsplats eller uppfart. Det som tidigare var en osynlig fara är nu lätt att hantera. * Tillval.
null

AVANCERADE SÄKERHETSSYSTEM.

Opels säkerhetsteknik* innefattar till exempel: - Automatisk nödbromsning med fotgängarskydd. - Döda-vinkeln-varning. - Varning vid körfältsavfart
null

REN MAGI.

Hoppa in i bilen och kör iväg. Insignias nyckellösa Open & Start-system är standard för Insignia Country Tourer och innebär att du kan köra iväg med en enkel knapptryckning.
null

ONSTAR - DIN MEDHJÄLPARE PÅ VÄGEN.

Kontakta räddningstjänst, söka efter parkeringshus eller boka hotellrum* medan du kör? Du kan alltid fråga OnStar!
null

INTELLILINK INFOTAINMENT MED NAVIGATION.

Eleganta Navi 900* med satellitnavigering låter dig få tillgång till intelligenta funktioner som du förväntar dig av en fullt uppkopplad bil i den här klassen.
null

R 4.0 INTELLILINK. ///SÖMLÖS UPPKOPPLING.

Med IntelliLink R 4.0 som är standard för varje ny Insignia Country Tourer kan du sömlöst spegla viktiga appar och funktioner från smarttelefonen* på den stora 7-tums färgdisplayen.
null

LADDA UTAN KRÅNGEL.

Fel kabel? Rätt bil! Genom induktionsladdning* kan du ladda smarttelefonens batteri trådlöst. * Tillval. Tillbehör för smarttelefonen kan krävas.
null

UTMÄRKT LJUD.

Bose®-systemet med 8 högtalare* ger en ljudupplevelse utöver det vanliga. * Tillval.
null

NYA MOTORER, NYA CHASSIN, NYA SENSATIONER.

De som kör tyskkonstruerade Insignia får uppleva prestanda tagna till perfektion.
null

TYSK INGENJÖRSKONST SOM BLICKAR FRAMÅT.

Valet är ditt - oavsett om du väljer den sportiga manuella växellådan med sex växlar eller den sofistikerade automatlådan med sex eller åtta växlar*, så har Insignia alla egenskaper som krävs för att ta dig framåt.
null

FLEXIBEL FYRHJULSDRIFT MED TORQUE VECTORING.

Den nya flexibla fyrhjulsdriften* ger ännu jämnare och mer dynamisk körning i snäva svängar, har balanserad och neutral väghållning samt förhindrar överraskningar i kurvor.
null

ANPASSNINGSBARA KÖREGENSKAPER.

Med FlexRide®* som standard får du uppleva tre bilar i en. Växla från Standard till Tour eller Sport beroende på om du vill glida fram längs vägarna eller ha vassare köregenskaper.
null

VERKLIG FÖRBRUKNING.

Nya Insignia kombinerar bränsleeffektivitet med körglädje och smidighet. Tester utförda under verkliga livsförhållanden visar att den förbrukar upp till 10% mindre bränsle beroende på drivlina*.
null

ERGONOMISKA STOLAR. DET BÄSTA FÖR RYGGEN.

Ergonomiskt certifierade* framstolar hjälper förare och passagerare att undvika ryggvärk och ökar uppmärksamheten och välbefinnandet.
null

LOUNGESTÄMNING.

Stämningsbelysningen* i dörrar och mittkonsolen lyser upp interiören och ger den loungekänsla. * Standard för Country Tourer.
null

FÄLLNING MED EN TRYCKNING.

Här ryms enkelt bagage i alla storlekar. I praktiska Insignia får du enkelt plats med personer bagage och i alla storlekar med baksätet som är delbart 40:20:40.
null

INSIGNIA COUNTRY TOURER.

Äkta offroad-attityd: för den som vill lämna vägen bakom sig.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.