null
null
null

KLIV IN OCH KOPPLA AV.

Corsas kupé har högklassiga material och stilrena former. Långa horisontella linjer förstärker känslan av rymd.
null

ENASTÅENDE STIL.

Unikt skulptural och inbjudande attraktiv - Corsa är svår att motstå. Och när du har bekantat dig med den sofistikerade interiören kommer du inte att vilja lämna bilen igen.
null

STIL, FÄRG OCH KOMFORT.

Piffa upp din Corsa med en rad olika karossfärger och klädselalternativ. Premiumtyger, taktila släta ytskikt eller sportstolar. Valet är ditt.
null

LYS UPP MÖRKRET.

Slå på Bi-Xenonstrålkastarna* för utmärkt sikt nattetid. Den integrerade kurvbelysningen hjälper dig att manövrera. Opels karakteristiska LED-ljus för körning dagtid ser till att du syns. *Tillval.
null

FÄLGAR SOM DRAR BLICKARNA ÅT SIG.

Fälgarna säger mycket om dig. Briljanta utföranden på 15 till 17* tum tillför extra personlighet och minskar den ofjädrade vikten för bättre körkänsla. *Tillval. Utbudet av fälgar kan variera beroende på motor och utförande.
null

MED INSPIRATION FRÅN MOTORSPORTEN.

Ge din Corsa lite extra racingkänsla på såväl insidan som utsidan med toppkvalitativa tillbehör framtagna av OPC särskilt för Corsa.
null

OMFATTANDE SÄKERHET.

Premiumfunktionen Opel Eye är ett av de säkraste och mest avancerade hjälpsystemen som någonsin byggts in i en bil.
null

AVANCERAD PARKERINGSHJÄLP.

Den avancerade parkeringshjälpen och backkameran gör parkeringen till en barnlek.
null

SMIDIG PARKERING.

Hastighetsberoende elektrisk servostyrning ger mer precision och sparar bränsle. Med knappen för City-läge kan du öka assistansen när du parkerar eller manövrerar i låga hastigheter. Fickparkering har aldrig varit lättare.
null

SE MER, HELT ENKELT.

För mer avkopplande körning reagerar Corsa på väder- och ljusförhållanden med valbara Sight & Light Pack.
null

INNOVATIV CYKELHÅLLARE.

FlexFix® gör det smidigt att ta med cykeln på färden. Den dras ut ur den bakre stötfångaren och rymmer två cyklar på upp till 20 kg med hjul på upp till 29 tum eller 1 200 mm hjulbas.
null

ONSTAR - DIN MEDHJÄLPARE PÅ VÄGEN.

Opel OnStar är en premiumstjänst som får dig att känna dig säker, uppkopplad och omhändertagen. Vartsomhelst i Europa, dygnet runt alla dagar om året.
null

BÄTTRE UPPKOPPLAD.

Anslut smidigt och tala fritt med det allsidiga multimediasystemet Intellilink, som nu även är kompatibelt med Android Auto från Google eller Apple CarPlay.
null

HITTA RÄTT VÄG.

Håll alltid koll på färdvägen. Navigeringssystemet TOMTOM GO 40 passar pefekt i Opels FlexDock-hållare. Där kan det även laddas, så att du kan hålla ögonen på vägen.
null

LÄTTLYSSNAT.

Med CD 3.0 BT får du CD-spelare, USB ingång samt ljuduppspelning och handsfreetelefoni via Bluetooth®.
null

STOLSVÄRME OCH RATTVÄRME.

Unna dig lyx i form av rattvärme, uppvärmd bakruta och uppvärmda sidospeglar. Vi ser till att du håller värmen.
null

SOLSKEN OCH FRISK LUFT.

Släpp in frisk luft med en knapptryckning! Det stora elmanövrerade soltaket* med en inbyggd vindavvisare skyddar mot drag och solskyddet ger svalka. *Tillval.
null

SMIDIG LASTNING.

Sport, shopping, semestrar? Corsa är minst sagt flexibel. Lastutrymmesgolvet med inställbar höjd är lätt att använda och kan snabbt och enkelt anpassas för olika typer av last.
null

VAL AV KRAFT.

Kraften att välja. Det omfattande Euro 6-utbudet från 66 kW (90 hk) till 152 kW (207 hk) med hög effekt och låg förbrukning omdefinierar småbilars prestanda och jämnhet.
null

SMIDIGA VÄXLINGAR.

Corsa finns med sexväxlad manuell växellåda och femväxlad Easytronic® 3.0. Tillsammans med den beprövade femväxlade växellådan ger de precision, glädje och ekonomi av rang.
null

VÄLJ RÄTT FÖR MILJÖN MED ECOFLEX.

I ecoFLEX-serien finns den fyrcylindriga 1.3 CDTI motorn med jämna 70 kW (95 hk). Start/stopp-system och en mängd annan grön teknik gör alla ecoFLEX-alternativ till ett sunt val för miljön.
null

DYNAMISK KÖRNING.

Upplev enastående komfort och exakt manövrering. Corsas fjädring minskar avsevärt buller, vibrationer och stötar. Det valbara sportchassit ökar dynamiken ytterligare.
null

OPEL CORSA ENJOY.

Corsa Enjoy är med sina fem dörrar och sitt mångsidiga bagageutrymme idealisk för familjer. Dessutom är Corsa Enjoy generöst utrustad.
null

OPEL CORSA OPC LINE SPORT.

Opel Corsa OPC kombinerar ett kraftfullt utseende med enastående smidighet och häpnadsväckande kurvtagningsförmåga.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.