null
null

INTE BARA PRAKTISKT.

Combo Skåp har en smart exteriördesign som gör den extremt robust och praktisk att köra, samtidigt som den är snygg att se på.
null

EN EXKLUSIV MILJÖ.

Använd alla kontroller intuitivt med tydligt placerade knappar och den organiserade instrumentbrädan. Den flexibelt inställbara ratten gör körningen bekväm.
null

SUPEREFFEKTIVA MOTORER.

Combo Skåp har ett brett urval av motorer så du kan hitta den som är rätt för ditt företag. Från supereffektiva och spinnande till imponerande kraftfulla.
null

SPARA BRÄNSLE GENOM PERFEKT VÄXLING.

Växelindikering* hjälper dig till en maximalt ekonomisk körning genom att visa när det är dags att växla. Du sparar bränsle och utsläppen hålls låga. *Med vissa motorer
null

MINIMALA UTLÄGG, MAXIMAL AVKASTNING.

ecoFLEX*-teknik ger lägre bränslekostnader och utsläpp. Optimeringarna påverkar några av de viktigaste faktorerna när det handlar om bränsleekonomi. *Med vissa motorer
null

EN FJÄDRING. MÅNGA FANTASTISKA FÖRDELAR.

Individuell bakre fjädring med dubbellänkage tar mindre plats. Det gör lastutrymmet bredare och dig snabbare. En ändring som tillval möjliggör upp till 1 450 kg vikt på bakaxeln.
null

ESP® OCH STARTHJÄLP I UPPFÖRSBACKE.

Antisladdsystemet ESP (Electronic Stability Program) ger dig full kontroll på hala vägar, och med starthjälp i uppförsbacke kan du manövrera bilen enkelt i uppförsbacke utan att behöva använda handbromsen.
null

KLASSLEDANDE LASTVOLYM.

Anpassa Combo Skåp helt efter ditt företags behov genom två tillgängliga höjder och två tillgängliga längder. I Sverige marknadsför endast versioner med standardtak.
null

EFFEKTIV ATT LASTA I OCH UR.

Lasta i och ur Combo Skåp snabbare än någonsin tidigare. Med extra breda bakdörrar och sidodörrar och en praktisk och låg lasthöjd på 54,5 cm har du bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra jobb.
null

EXTRA LÄNGD BETYDER KORTARE LASTNINGSTID.

Med den valbara, nedfällbara passagerarstolen frigörs extra utrymme och lastlängden förlängs till 3 400 mm (L2). I Sverige marknadsförs inte versioner med nedfällbar passagerarstol.
null

BEHÖVER DU LASTA LÄNGRE FÖREMÅL?

Det är inte längre ett problem att transportera stegar eller rör. Förläng lastlängden med en girafflucka som är tillval till Combo Skåp med kort axelavstånd och standardtak.
null

MYCKET MER ÄN EN SMART RADIO.

Combo Skåp har en rad imponerande funktioner för infotainment*. *Tillval
null

ARBETSTEMPERATUR.

Stora ventilationsöppningar gör det enkelt att bibehålla önskad temperatur samtidigt som du slipper obehagligt drag. Välj mellan manuell* och elektronisk klimatkontroll*. *Tillval
null

EXTRA BEKVÄMA SÄTEN.

Oavsett om resan är lång eller kort kan du vara säker på att sätena i din Combo gör att du sitter bekvämt och ergonomiskt.
null

STANDARDUTRUSTNING DU INTE VILL MISSA.

Tack vare det imponerande utbudet av standardutrustning för föraren kan du vara tryggt förvissad om att Combo Skåp får jobbet gjort.
null

OPEL COMBO SKÅP.

Combo Skåp tillhör toppskiktet i sin klass. Den har anmärkningsvärt långt lastgolv, en av de största lastvolymerna i sina tillgängliga storleksklasser, mycket låga lasttrösklar och bränsleförbrukningssiffror.
null

OPEL COMBO COMBI.

Combi är Opels 5-sitsiga transportbil. Här finns allt du kan önska dig av en bil för vardagens behov. Rymlig, komfortabel och tillförlitlig - en utmärkt investering för varje hem eller företag.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.