null
null
null

HOPPA IN OCH STICK UT.

Atletisk, kraftfull och impulsiv. Nu kan du ge dess muskulösa och dynamiska design en egen prägel.
null

EXTRAORDINÄR PÅ INSIDAN.

ADAM ser inte bara bra ut på utsidan. Insidan är lika smakfull och ikonisk. Som designchef för ADAM vill du ha allting exakt enligt önskemål.
null

DIN PERSONLIGHET. DIN STIL.

ADAM är inte som andra bilar: ADAM är unik. Vad som gör den så speciell? De otaliga anpassningsmöjligheterna. Du kan konfigurera din ADAM så att den matchar din personlighet perfekt.
null

LÅT STJÄRNORNA GLIMMA.

Vill du ha en stjärnhimmel? I ADAM går önskningen i uppfyllelse. Tänd bara takbelysningen och låt stjärnorna glittra och glimma!
null

SMIDIG PARKERING.

Den avancerade parkeringshjälpen detekterar parkeringsfickor och beräknar en perfekt manöver in i dem. Välj bara framåt eller bakåt enligt anvisningen och manövrera gas- och bromspedalen.
null

VI ÄR PÅ DIN SIDA.

Döda-vinkeln-varningen använder ultraljud för att skanna av bilens sidor och baksida. En blinkande lampa i respektive ytterspegel varnar för eventuella faror.
null

SE OCH BLI SEDD.

LED-varselljusen för körning dagtid och LED-baklyktorna ökar vägsäkerheten och är grymt snygga. De är en nyhet i segmentet och mycket energieffektiva.
null

TRANSPORTERA CYKLAR SMIDIGT.

FlexFix® är en cykelhållare som är integrerad i i stötdämparen bar och som du enkelt tar fram när du behöver transportera din cykel.
null

INTERIÖRBELYSNING.

Med Multi-color Interior Light Pack kan du experimentera med bilens bakgrundsbelysning. Växla mellan åtta olika färger.
null

SKÖN VÄRME.

Håll kylan stången med ADAM Winter Pack. Då kan du värma framstolarna, ratten - eller bådadera. Hela systemet styrs med en smidig omkopplare på instrumentbrädan.
null

ETT KONSTVERK.

Stolarna i ADAM har speciella sportdynor som både är supersköna och anpassningsbara. Välj bland en mängd läckra skinn och tyger.
null

DU VÄLJER VÄDRET.

Alla älskar solsken. Därför kan ADAM utrustas med ett valbart panoramasoltak. Med ännu större ljusinsläpp känns interiören större och ljusare.
null

VAL AV KRAFT.

Det finns en rad effektiva motorer att välja på för ADAM - upptäck dessa effektiva mästerverk: Trecylindriga 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo på antingen 66 kW (90 hk) eller 85 kW (115 hk) och fyrcylindriga 1.4 ECOTEC med 64-110 kW (87-150 hk).
null

SMIDIGA VÄXLINGAR.

ADAM finns med fem- och sexväxlad manuell växellåda eller en femväxlad Easytronic® 3.0-växellåda som är bekväm som en automatlåda och effektiv som en manuell växellåda.
null

SMIDIGA PARKERINGAR.

Vill du göra styrningen lättare i låga hastigheter? I City-läget tillförs servoassistans till styrningen. Slå bara till omkopplaren och njut av perfekt körning.
null

ONSTAR-ASSISTENT MED PERSONLIG HJÄLP DYGNET RUNT.

Kontakta räddningstjänst, söka efter parkeringshus eller boka hotellrum medan du kör? Du kan alltid fråga OnStar!
null

INGET SLÅR BRA UPPKOPPLING.

Anslut smidigt och tala fritt med det allsidiga multimediasystemet R 4.0 Intellilink, som är kompatibelt med Android Auto från Google eller Apple CarPlay.
null

VÄLJ RÄTT VÄG.

Håll alltid koll på färdvägen med navigeringssystemet TOMTOM GO 40. Det är strategiskt placerat i FlexDock-hållaren så att du alltid kan hålla ögonen på vägen.
null

ADAM UNLIMITED.

Nya ADAM UNLIMITED. 100 % DU. Oavsett om det handlar om takfärger, klädsel, fälgar eller dekor, så kan du kombinera praktiskt taget fritt efter tycke och smak.
null

ADAM GLAM.

ADAM GLAM: Räds inte glamour - med så här sofistikerad stil blir du gatans stjärna.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.